Musical på Horsens Gymnasium


Hvert år sætter eleverne på Horsens Gymnasium en superfed musical op. Kvaliteten er altid i topklasse, og begivenheden sætter sit musikalske og kunstneriske præg på gymnasiet helt fra den hyggelige, intense og festlige musicalhyttetur i september til kulminationen med de afsluttende prøver og forestillinger i starten af februar.

I år opfører vi musicalen ”Grease” på vores helt egen horsensianske måde. Der bliver plads til både dygtigt skuespil, kærlighed og intriger, lækre dansemoves og svedig musik samt selvfølgelig masser af brylcreme i håret.

Musicalen er en af de absolut største begivenheder på Horsens Gymnasium. En begivenhed der samler elever fra alle studieretninger og fra alle årgange i et fælles projekt. De medvirkende spænder over skuespillere, sangere, musikere, dansere, sminkører, kostumefolk, kulissefolk, pr-crew, lys- og teknikfolk og praktiske hjælpende hænder til stort og småt undervejs. Der er spændende og udfordrende opgaver for enhver smag!

I videoen ovenfor får du et smugkig på, hvad der sker på musicalhytteturen.

Forestillingerne er åbne for alle interesserede og spiller onsdag d. 8/2 og torsdag d. 9/2 begge aftener kl. 20. En billet koster 50 kr. via SafeTicket samt ved løssalg i spisefrikvartererne. Billetter kan også købes for 60 kr. ved indgangen. Du kan betale med Mobile Pay.

Du kan se billeder fra sidste års forestilling her.

 

Så du ikke årets musical? Se/gense hele forestillingen herunder: