13-04-2018

På tirsdag d. 17/4 er der SABBATÅRSAFTEN på gymnasiet mellem 19-21 og vi glæder os til at se dig.

3 ud af 4 studerende, der bliver færdige med deres ungdomsuddannelse, tager mindst ét sabbatår, inden de igen fortaber sig i studiebøgernes jungle i en labyrint af videregående uddannelser.

Derfor har vi fra elevrådet tilberedt en lækkerbisken af en aften for den vægelsindede og/eller blot nysgerrige Horsens Gym’er. Det bliver en betimelig og hygsom aften, der byder på horionstudvidende oplæg om hvordan man befærder sig i den virkelige verden.
Du kan blive klogere på, hvilke OVERVEJELSER og FORBEREDELSER du bør gøre inden du rejser til et andet land, såvel som et andet kontinent. Lær om hvordan du bliver, og hvordan det er at være SKIGUIDE. Kom og hør om livsalige OPLEVELSER og ERFARINGER fra ASIEN og AUSTRALIEN.
Og hvis du nu sidder og tænker; ”det er alt sammen glimrende og storartet. Men jeg har hverken penge, job eller SU, når jeg er færdig på Gym,” så frygt ej. Du kan også blive klogere på hvordan du skriver en skæppeskøn ANSØGNING, så du kommer til at fremstå både attraktiv, godsindet og professionel.

 

Skriv kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort.*